Ηττα για την Μπασκόνια πριν τον Ολυμπιακό (61-72)
Οι Βάσκοι, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Euroleague, ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Μπανταλόνα με 72-61.
Προβληματική εμφάνιση και ήττα για την Μπασκόνια, λίγες ημέρες πριν έρθει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Οι Βάσκοι ηττήθηκαν στην έδρα της Μπανταλόνα με 72-61, για την 3η αγωνιστική της ACB, με την προσεχής αντίπαλο του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίθεση.
Πρώτος σκόρερ για την Μπασκόνια ήταν ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ουέιντ Μπάλνγουϊν, ο οποίος είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Μετά τον Αμερικανό γκαρντ το… χάος, με τον Σεντεκέρσκις, που ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, να έχει μόλις 9 πόντους. Από τους νικητές ο Μπροτζιάνσκι είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ουίλις, που είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ τελείωσε το ματς ο βετεράνος Άντε Τόμιτς.
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίοι οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δεχόμενοι μόλις 5 πόντους, έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +11 (35-24). Στο τρίτο δεκάλεπτο παρέμειναν μπροστά στο σκορ (55-42), με την Μπανταλόνα να παίρνει τη νίκη με 72-61.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-24, 55-42, 72-61
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ


