Αγρίνιο – Νεκρός 42χρονος από ανατροπή τρακτέρ
Ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να τον πλακώσει, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του
Τραγική κατάληξη είχε η ανατροπή τρακτέρ στο Καινούργιο Αγρινίου.
Ένας 42χρονος άντρας ο οποίος οδηγούσε το τρακτέρ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να τον πλακώσει, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Σύμφωνα με το karvasaras.gr, από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οχήματα και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου που τον απεγκλώβισαν, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 42χρονος είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών.
Τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή, που είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα, ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Φωτό από karvasaras.gr
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι


