Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που προσέφερε ο Ατζούν για το ΜasterChef
Ο τούρκος παραγωγός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε πρώτη φορά για την δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν οι τρεις κριτές του MasterChef για να μεταφέρουν την εκπομπή σε άλλο κανάλι.
Ο αγαπημένος σεφ μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα τα όσα έχουν ήδη γραφτεί, ότι δηλαδή η πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.
Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».
- Το καλύτερο σενάριο για το πόλεμο στο Ιράν, είναι καταστροφικό για τις τιμές ενέργειας – Δεν θα πέσουν εύκολα
- Πέρασε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών, παρά τις αντιδράσεις των επαγγελματικών ταξί
- Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 68χρονος που έκοβε ξύλα και καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στη γυναίκα του
- Οι 1302 ημέρες και η αδήριτη ανάγκη του Τσιτσιπά (vids)
- Κατρακύλα δίχως τέλος: Ο Σάια ΛαΜπεφ ουρλιάζει σε μια γυναίκα στη Ρώμη
- Τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε για τις φωτογραφίες των 200 πατριωτών Θάνο



