
Ρόδος – Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου
Όταν έβγαινε από το σταθμευμένο ΙΧ της.
Έγκλημα και νέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου πριν από λίγα λεπτά καθώς άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗΣ, άγνωστος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.
Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.
Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.
Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.
Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.
- Γαλάζιος καρχαρίας «μια ανάσα» από ακτή στη Βοιωτία [βίντεο]
- Στογιάκοβιτς: «Θα συναντηθώ με Ελλάδα και Σερβία πριν αποφασίσω»
- Ο νέος κώδικας της αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επιστημονικής συνάντησης
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)


