Θύμα κλοπής στη Γλυφάδα πασίγνωστος ξένος ποδοσφαιριστής – Του πήραν το αυτοκίνητο
Θύμα κλοπής έπεσε πασίγνωστος ξένος ποδοσφαιριστής όταν άγνωστοι διαρρήκτες έκλεψαν το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Γλυφάδας
Θύμα κλοπής έπεσε πασίγνωστος ξένος ποδοσφαιριστής καθώς άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Γλυφάδας.
Οι διαρρήκτες κατάφεραν με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου και να το κλέψουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ο ξένος ποδοσφαιριστής μόλις αντιλήφθηκε την απουσία του αυτοκινήτου του, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Η αστυνομία ενδέχεται να πάρει εκ νέου κατάθεση από τον αθλητή σχετικά με το συμβάν για να λάβουν περισσότερες αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πολυτελές τζιπ, παρά και τις αναζητήσεις που έγιναν στη Γλυφάδα και γενικά στα Νότια προάστια.
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
