Από τον Φεβρουάριο έχει να κάνει διπλό ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» έχουν ξεχάσει να νικούν μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης»
Η ήττα του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες επέκτεινε ένα αρνητικό σερί που έχει αρχίσει από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Γιατί το τελευταίο «διπλό» του Τριφυλλιού χρονολογείται από τις 6/2/2021.
Τότε, ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι πραγματοποιούσε τη χειμερινή αντεπίθεση του στη βαθμολογία και επικράτησε 3-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι.
Σε εκείνο το ματς είχαν σκοράρει για τους «πράσινους» οι Βέλεθ, Καρλίτος και Σανκαρέ και έδωσαν την τελευταία νίκη μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Έκτοτε, ο Παναθηναϊκός έπαιξε οχτώ παιχνίδια ως φιλοξενούμενος, μαζί με το χτεσινοβραδινό και δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από το γήπεδο.
Πρόκειται για μία μεγάλη αδυναμία του Τριφυλλιού, που απ’ ότι φαίνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να την ξεριζώσει μέχρι τώρα.
- Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson 94-86: Έπαιξαν με τη φωτιά αλλά δεν κάηκαν οι «πράσινοι»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος που πήρε φακελάκι 6.000 ευρώ για να εκδώσει πλαστό έγγραφο
- Λεβαδειακός-Βόλος 3-1: Πάρτι Ευρώπης έκαναν οι Βοιωτοί
- Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ – Πόσα απέμειναν
- Η περίπλοκη, αληθινή ιστορία του αδέσποτου αρκούδου Paddington — Η κόρη του δημιουργού αφηγείται
- Πέθανε η καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας και θεωρητικός του φεμινισμού, Ελένη Βαρίκα
