
Σάντρα Βουτσά – «Δεν μπορώ ακόμη να δω ταινία του πατέρα μου»
«Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου», είπε η Σάντρα Βουτσά
Η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εφημερίδα On Time και στον Ηλία Μαραβέγια για την απώλεια του πατέρα της, Κώστα Βουτσά και της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ.
Πώς αντιμετώπισες την απώλεια και των δυο γονιών σου μέσα σε λίγους μήνες;
«Θεωρώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος που μας προστατεύει από την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Ακόμη σήμερα που μιλάμε δεν έχω συνειδητοποιήσει πραγματικά πως έχουν πεθάνει οι γονείς μου. Έρχονται σκέψεις και φύγουν. Αυτό όμως γίνεται μόνο του».
«Εγώ, για να καταλάβεις, ακόμα δεν μπορώ να δω ταινία του πατέρα μου. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο… Περνάνε στιγμές που λέω: Δηλαδή τώρα δεν θα τους ξαναδώ ποτέ; Είναι δυνατόν; Ξέρεις, ο θάνατος είναι ένα πράγμα τόσο απόλυτο που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στη ζωή όλα συνηθίζονται εκτός από αυτό».
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο







