Ροντρίγκες – «Τρόπαια με τον Ολυμπιακό, έχουμε υπέροχους φιλάθλους»
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα και επισήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός στις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία κίνηση, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να προσθέτει στο ρόστερ της τον Γκάρι Ροντρίγκες και να δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη μεσοεπιθετικής γραμμή.
Ο διεθνής άσος, ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου από τους Ερυθρόλευκους, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
«Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά!», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη», πρόσθεσε.
Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, είπε: «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».
Τέλος, ο Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

