
Πάτρα – Ασθενής με κοροναϊό νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σώθηκε και μετά… μήνυσε σχεδόν όλο το νοσοκομείο
Οργή επικρατεί στο Ιατρικό προσωπικό
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην Πάτρα. Μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του κατέθεσε ασθενής με κοροναϊό, ο οποίος τελικά σώθηκε μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί.
Σύμφωνα με το tempo24, ο άνδρας ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο με τον οποίο τον νοσήλευσαν.
Μάλιστα κατηγορεί το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή.
Ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αφ’ ότου προσβλήθηκε από κοροναϊό και μάλιστα το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη. Μάλιστα η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.
Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν οτι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει”.
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
- Κορμοράνοι vs ιχθυοκαλλιέργειες – Γιατί ξεσηκώθηκε η ΕΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων


