Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – «Στο MEGA γίνονται υπέροχες σειρές, όπως παλιά»
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τι θα παρακολουθήσει φέτος στο MEGA το καλό, και το χιούμορ του ξεχώρισε για άλλη μια φορά
Για μια γεμάτη τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αφού ως γνωστόν θα πρωταγωνιστεί στην ολοκαίνουργια κωμική σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».
Η σειρά, το σπαρταριστό σενάριο της οποίας έχει γράψει το αχτύπητο δίδυμο των Ρέππα-Παπαθανασίου, θα κάνει σύντομα την πρεμιέρα της και δεν βλέπουμε την ώρα να την παρακολουθήσουμε.
Αν, όμως, εμείς ανυπομονούμε για τους «Συμπέθερους», τι περιμένει να δει με αγωνία ο ίδιος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης;
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι φέτος το τηλεκοντρόλ του θα δείχνει μόνο MEGA – και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους:
«Τι θα βλέπω φέτος στο MEGA; Νομίζω θα βλέπω μόνο MEGA, γιατί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το MEGA φέτος έχει πάρει τους καλύτερους. Στην ενημέρωση, στην ψυχαγωγία, σε όλα τα επίπεδα.
Γίνονται υπέροχες σειρές, όπως παλιά. Περιμένω με αγωνία να δω τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τη σειρά του Παπαδουλάκη… Επίσης σίγουρα θα βλέπω Συμπέθερους από τα Τίρανα γιατί θα παίζουν κάποιοι φίλοι μου και μου είπαν ότι έχει πολλή πλάκα. Στο MEGA το καλό. Το νου σας»
Δείτε το βίντεο:
- Σωρεία καταγγελιών για τη «δράση» του γνωστού γκαλερίστα – Τα κλεμμένα κοσμήματα και οι πλαστοί πίνακες
- Τα ακριβά εισιτήρια και το στοίχημα με τους Αμερικανούς τουρίστες
- Φιορεντίνα-Ίντερ 1-1: Τρίτο ματς χωρίς νίκη οι πρωτοπόροι «νερατζούρι» – Πλησίασε η Μίλαν
- WSJ: Τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ είναι χειρότερα από όσο θα περίμενε κανείς
- Volley League Γυναικών: Νίκησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Τα ζευγάρια των πλέι οφ
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θάμπωσε τη λάμψη του χρυσού

