
Μπαρτσελόνα – Επιστρέφει με Χετάφε ο Κουτίνιο
Το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Χετάφε αναμένεται να δώσει ο Φιλίπε Κουτίνιο.
Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε όλο αυτό το διάστημα στο γόνατο, φαίνεται πως είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, ο Βραζιλιάνος χαφ πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με την επιστροφή του να αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.
Όπως όλα δείχνουν, ο 28χρονος θα είναι στην αποστολή της Μπαρτσελόνα στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Χετάφε για την 3η αγωνιστική της La Liga, με τον Κούμαν να έχει πλέον μία έξτρα λύση.
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση



