Θήβα – Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα 46χρονο και εξαφανίστηκε
Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό
Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα, όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 46χρονο, εγκαταλείποντάς τον, αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8) στο 30ο χλμ της παραπάνω οδού, του επαρχιακού δρόμου Θηβών – Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα παρέσυρε και σκότωσε τον 46χρονο που κινούνταν πεζός, σύμφωνα με το lamiareport. Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τοv ασυνείδητο οδηγό αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος.
- Καιρός: Συννεφιά με περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες στα δυτικά – Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία
- Άσκηση: 120 λεπτά την εβδομάδα είναι αρκετά για να αλλάξει η ζωή μας
- Alexa 2.0: Το σχέδιο της Amazon για να γίνει ο ψηφιακός σας «καλύτερος φίλος»
- Από το Village of the Damned μέχρι το Stranger Things: Γιατί ο συλλογικός νους είναι ο πιο ύπουλος τρόμος της εποχής μας
- Γιατί το τέλος ενός situationship μπορεί να πονάει περισσότερο;
- Τράπεζες: Γιατί βάζουν στο στόχαστρο μισθωτούς και συνταξιούχους



