Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα, όπου ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 46χρονο, εγκαταλείποντάς τον, αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/8) στο 30ο χλμ της παραπάνω οδού, του επαρχιακού δρόμου Θηβών – Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα παρέσυρε και σκότωσε τον 46χρονο που κινούνταν πεζός, σύμφωνα με το lamiareport. Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τοv ασυνείδητο οδηγό αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions