Πρώτη απώλεια για την Πόρτο (1-1)
Η Πόρτο «κόλλησε» στο 1-1 με τη Μαρίτιμο στο «Εστάντιο ντο Μαρίτιμο» και έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα «πέταξε» η Πόρτο.
Οι «δράκοι» έμειναν ισόπαλοι με 1-1 με τη Μαρίτιμο στο «Εστάντιο ντο Μαρίτιμο», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Primeira Liga. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο προηγήθηκε στο 35’ με τον Μεχντί Ταρεμί, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπρούνο Σάντας και άντεξαν ως το τέλος.
Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Πορτιμονένσε, με «θύμα» αυτή τη φορά την Τοντέλα. Πετυχαίνοντας τρία γκολ (35’ Μπέτο, 45’+1’πέν. Μπόα Μόρτε, 80’ Καντέ), η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο απέδρασε με το «τρίποντο» από το «Ζοάο Καρντόσο».
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους η 22η Ιανουαρίου στην Αυστραλία
- ΗΠΑ: «Αποκρουστική αντισημιτική ενέργεια» η πυρπόληση συναγωγής στην πολιτεία του Μισισιπή
- Βολιβία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε σφοδρή πρόσκρουση οχήματος σε δέντρο – Οδηγούσε έφηβος «13 ως 14 ετών»
- Λίβανος: Ξανά στο στόχαστρο των ισραηλινών αρμάτων μάχης οι δυνάμεις του ΟΗΕ
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
