Μαρσέιγ-Μπορντό – Κατάρρευσε στο γήπεδο ο Σαμουέλ Καλού
O 23χρονος Νιγηριανός προκάλεσε τρόμο στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος.
«Πάγωσαν» οι πάντες στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας, στον εν εξελίξει αγώνα της Μαρσέιγ με την Μπορντό για τη 2η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1, όταν στο 5ο λεπτό «κατέρρευσε» εντός του αγωνιστικού χώρου ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων, Σάμουελ Καλού.
Τη στιγμή που ο Ντιμίτρι Παγέ ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα φάουλ, ο 23χρονος Νιγηριανός άσος, ο οποίος βρισκόταν στο «τείχος», έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φωνάζουν σοκαρισμένοι στο ιατρικό τιμ για να μπει στο γήπεδο.
Ο Καλού προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ, όταν τελικά σηκώθηκε μετά από δύο λεπτά, επιχείρησε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο 14ο λεπτό έγινε αλλαγή από τον Ουντίν.
¡Momento dramático!
Samuel Kalu, del Bordeaux, se desmaya en la cancha, aunque por fortuna sale consciente del campo de juego@OM_Espanol 0-0 @girondins #OMFCGB ⤵️ pic.twitter.com/pZobJ872cr— beIN SPORTS Español (@ESbeINSPORTS) August 15, 2021
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι
- Συμφέρει τώρα η αγορά πετρελαίου θέρμανσης;
- Ουκρανία: Τι ποσοστό εδαφών κατέλαβε η Ρωσία το 2025
- Η αιτία της τραγωδίας στο Κραν Μοντανά – Τι είναι τα ηχοαπορροφητικά πάνελ που λαμπάδιασαν στο μοιραίο μπαρ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται συλλήψεις για τρία νέα κυκλώματα που λάμβαναν παράνομες επιδοτήσεις σε Κρήτη, Τρίκαλα και Κοζάνη
- Μεντιλίμπαρ: «Όποιος δεν έχει κίνητρο δεν χρειαζόταν να βρεθεί σε αυτό το όμορφο νησί, είναι τελικός»



