Κρήτη – «Λουκέτο» σε δύο μπαρ στη Χερσόνησο για παράβαση μέτρων κατά του κοροναϊού
Εξυπηρετούσαν όρθιους πελάτες
«Λουκέτο» σε δύο μπαρ έβαλαν στη Χερσόνησο έβαλαν οι αρχές καθώς διαπιστώθηκε παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, και οι δύο επιχειρήσεις φαίνεται ότι εξυπηρετούσαν όρθιους πελάτες ενώ δεν πρόκειται για πρώτη φορά που παραβίαζαν τους νόμους.
Στο ένα μπαρ φαίνεται πως ήταν η δεύτερη παράβαση μέσα σε λίγο καιρό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του βεβαιώνουν πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες.
Στο δεύτερο μπαρ ήταν η τρίτη παράβαση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα – βάσει νόμου – οι αστυνομικοί να αναστείλουν την λειτουργία του για 60 συνολικά ημέρες.
Την ίδια ώρα, οι αρχές βεβαίωσαν και τρία πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους υγειονομικών καταστημάτων στο Ρέθυμνο.
- NBA: Πιθανή «μετακόμιση» στη Euroleague βλέπουν οι Αμερικανοί για το Νο2 στο draft του 2020
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη – Οι καύσωνες και οι πλημμύρες που σημάδεψαν το 2025
- Ευρώ: H Βουλγαρία στο κατώφλι του ενιαίου νομίσματος
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή»
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος

