
Νίκος Χαρδαλιάς – Νέα ενημέρωση για τις πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα
Τα μέτωπα που ανησυχούν περισσότερο τις Αρχές είναι αυτό στην Αρχαία Ολυμπία και αυτό στην Εύβοια
Νέα ενημέρωση για τις πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα από το μεσημέρι της Τρίτης και συνεχίζουν και σήμερα, Τετάρτη, θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στις 20:00.
Τα μέτωπα που ανησυχούν περισσότερο τις Αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης, είναι αυτό στην Αρχαία Ολυμπία και αυτό στην Εύβοια.
«Ζήσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα»
Νωρίτερα, σε έκτακτη ενημέρωση για την κατάσταση που πραγματοποίησε στις 13:00 ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως χτες «ζήσαμε μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη στη Λίμνη Ευβοίας, στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας και στην Ανατολική Μάνη», καθώς από το βράδυ σημειώθηκαν 41 νέες ενάρξεις πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, συνέχισε, έχουν καεί 12.500 στρέμματα από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.
Όσον αφορά στις ζημιές, είπε πως 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, 18 σπίτια μερικές ζημιές, 27 επιχειρήσεις έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, 82 οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερών και 64 οχήματα μερικές ζημιές.
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
- Ιράν: Στρίβειν διά των Στενών του Ορμούζ – Η πρόταση Αραγτσί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια για τα πυρηνικά
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν





