Παίρνει εξιτήριο ο Φάνης Χριστοδούλου
Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες και το πρωί του Σαββάτου (31/7) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου.
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ στις 12 Ιουλίου είχε χτυπήσει σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην Πάρο και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού είχε υποστεί τραύματα σε ώμο, θώρακα και χέρι.
Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες ημέρες και το πρωί του Σαββάτου (31/7) αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Ο Φάνης Χριστοδούλου θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάρο, όπου θα συνεχίσει την αποκατάστασή του. Ο παλαίμαχος άσος θα ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του δώσουν οι γιατροί και με φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία στο νερό θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που του προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
