ΗΣΑΠ: Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών
Πρόκειται για μεγάλης έκτασης καταστροφές σε τμήματα καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών στο δίκτυο της Γραμμής 1
Αποκαθίσταται πλήρως από αύριο το πρωί, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, και από την έναρξη λειτουργίας της, η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά μετά την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά την Τρίτη 27 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τεχνικά συνεργεία της εταιρείας σε συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης, τα αίτια της οποίας είναι υπό διερεύνηση.
Πρόκειται για μεγάλης έκτασης καταστροφές σε τμήματα καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών στο δίκτυο της Γραμμής 1.
«Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
- Αναστάτωση στο Μανχάταν: Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη πριν την μεγάλη παρέλαση του Αγίου Πατρικίου
- Πότε ένα τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο – Τι είναι το αλλεργικό σοκ και τι πρέπει να προσέξετε
- Μακρόν: Η Γαλλία υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρει ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Επανεκκινούν τα δρομολόγια τρένων στον Έβρο – Η ανακοίνωση της Hellenic Train
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο 53χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η Μπεσίκτας σε συζητήσεις με το NBA Europe
