Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βοσκός των Ιμίων: Ζήτησαν πίσω το επίδομα για τη βενζίνη στη βάρκα του

Βοσκός των Ιμίων: Ζήτησαν πίσω το επίδομα για τη βενζίνη στη βάρκα του

Την είδηση έκανε γνωστή ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ενώ τη χαρακτήρισε ιστορία «καθημερινής τρέλας»

Την επιστροφή των χρημάτων που λάμβανε ως επίδομα για να βάζει βενζίνη στη βάρκα του και να μετακινείται ο βοσκός των Ιμίων, Αντώνης Βεζυρόπουλος, ζήτησε το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ενώ τη χαρακτήρισε ιστορία «καθημερινής τρέλας».

Ζήτησε, μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τον υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, να τακτοποιήσει το θέμα.

Η έκκληση στον Πέτσα

«Διάβασα σήμερα το πρωτοσέλιδο την εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ” ότι απεβίωσε ο βοσκός των Ιμίων. Η Βουλή τού λέει το τελευταίο αντίο. Ακούστε όμως τι άλλο διάβασα. Του εδίδετο ένα επίδομα από τον δήμο της Καλύμνου για τη βενζίνη που έβαζε στη βάρκα του για να πάει απέναντι. Και έρχεται το Ελεγκτικό Συνέδριο και βγάζει απόφαση ως αχρεωστήτως καταβληθέντα και ζητάει από τους κληρονόμους του και από τον Δήμο Καλύμνου να επιστρέψουν τα λεφτά. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Πέτσας θα μας ακούσει και αμέσως θα τακτοποιήσει το θέμα. Για το Ελεγκτικό Συνέδριο, παρότι σέβομαι τους θεσμούς, δεν θέλω να πω τη λέξη που ταιριάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Βεζυρόπουλος -που έγινε γνωστός ως ο «βοσκός των Ιμίων»- άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ψέριμο, όπου και διέμενε κατά καιρούς.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024