Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για Γκορέτσκα
Στα «ραντάρ» των δύο… μεγάλων της Ισπανίας φέρεται να είναι ο Λέον Γκορέτσκα.
Μπορεί ο Λέον Γκορέτσκα να ήταν αρκετά κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν, ωστόσο φαίνεται πως κρατάει όλα τα παράθυρα ανοιχτά.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Γερμανία, ο μέσος των Βαυαρών άλλαξε πρόσφατα τους μάνατζερ του, οι οποίοι του έχουν ήδη φέρει δύο μεγάλες προτάσεις.
Συγκεκριμένα, ο Γερμανός άσος φέρεται να έχει προτάσεις από τους δύο… μεγάλους της Ισπανίας, καθώς τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν προσεγγίσει τους νέους ατζέντηδες.
Ο 26χρονος αναμένεται να δώσει προτεραιότητα στην Μπάγερν, ωστόσο δεν αφήνει αδιάοφορες τις δύο μεγάλες προτάσεις.
- Ιράν: Εκκληση για «σοβαρές» διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ απευθύνει ο Βάντεφουλ
- Ιράν: Πιθανή συνάντηση των ΥΠΕΞ Τουρκίας, Αιγύπτου, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας για τον πόλεμο
- Ιράν: Ετοιμοι οι Χούθι να μπουν στον πόλεμο εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν

