Μπεσίκτας: Προχωράει για την απόκτηση του Γοδίν
H Μπεσίκτας φουλάρει για την απόκτηση του 35χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Ντιέγκο Γοδίν, με βελτιωμένη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως
Δεν τα παρατάει για τον Ντιέγκο Γοδίν η Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.
Ο Ντιέγκο Γοδίν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η Κάλιαρι θέλει να απαλλαγεί από βαρύ 3ετές συμβόλαιο του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού. Η Μπεσίκτας αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και αφού είδε την πρώτη πρότασή της,ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, να απορρίπτεται από τον Γοδίν, δεν το έβαλε κάτω όμως και επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση.
Σύμφωνα με τον τουρκικό και ιταλικό Τύπο η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη επιμένει κατέθεσε στον Γοδίν νέα πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ , ο οποίος τώρα σκέφτεται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία.
Η Μπεσίκτας άλλωστε δίνει και την δυνατότητα στον Ουρουγουανό αμυντικό να επιστρέψει στο Champions League, καθώς επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Τουρκίας.
- Διατροφή: Το μαγείρεμα στο σπίτι κάνει καλό
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει





