Ηλιούπολη: Συναδέλφους του στα δικαστήρια «έτρεχε» ο μαστροπός-αστυνομικός
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, είναι μεταξύ των ατόμων που είχαν στείλει εξώδικο και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας
Με συγκεκριμένη παράταξη φαίνεται να «κατέβαινε» σε εκλογές ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη.
Το Law and Order έφερε στο φως το ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικού οργάνου της Μάχιμης Προοδευτικής Συσπείρωσης Των Αστυνομικών Αθήνας, ( Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) του 2019 και μεταξύ των ονομάτων που κατέβηκαν υποψήφιοι στις εκλογές ήταν και ο εν λόγω αστυνομικός.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος αστυνομικός, είναι μεταξύ των ατόμων που είχαν στείλει εξώδικο και είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, καθώς τους κατηγορούσαν πως «δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενες διαδικασίες».
Αστυνομικές πηγές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, επικοινώνησαν με το L&O και ανέφεραν πως, « κανείς δεν γνώριζε το ρόλο του —– την δεδομένη χρονική στιγμή. Όταν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της Ένωσης Αθηνών, δεν ήταν υπόδικος και είχε όπως κάθε αστυνομικός το δικαίωμα να συμμετάσχει στην διαδικασία. Άλλωστε η συμμετοχή του είχε εγκριθεί και από την εφορευτική επιτροπή».
Παράλληλα οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως « δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουμε από το 2019 για το πως θα εξελιχθεί η ζωή του —- το 2021 και που θα εμπλακεί.
Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να απολογηθούν και οι προϊστάμενοι του στο σώμα».
- Ουσιαστική πρόληψη του HPV έρχεται με ενεργή συμμετοχή στον εμβολιασμό
- Συνταγή: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
- Νέο ισραηλινό σφυροκόπημα στη Βηρυτό – Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας
- Αλάτι και κατάθλιψη: Μια περίεργη σχέση
- «Αυτός δεν είναι πόλεμος χωρίς τέλος» λέει ο Νετανιάχου για την επίθεση ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν



