Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Αποκαλύπτεται το κύκλωμα πορνείας - Ο ρόλος του οδηγού και η μαστροπός

Ηλιούπολη: Αποκαλύπτεται το κύκλωμα πορνείας – Ο ρόλος του οδηγού και η μαστροπός

Το κύκλωμα πορνείας στο οποίο ήταν εγκλωβισμένη αποκάλυψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 19χρονη που βίωσε τη φρίκη στην Ηλιούπολη.

Στην αποκάλυψη του πολύπλοκου κυκλώματος παράνομης πορνείας, στο οποίο είχε εγκλωβιστεί, προχώρησε η 19χρονη κοπέλα που ζούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη.

Μετά την προφυλάκιση του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε σεξουαλικά την 19χρονη, του πατέρα της 19χρονης, για τον οποίο η 19χρονη υποστήριξε ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών έως τα 17 της, αλλά και του 32χρονου από τον Άγιο Δομήνικο, ο οποίος ήταν πρώην σύντροφός της και κατηγορείται ότι της κανόνιζε ερωτικές συνευρέσεις ενώ ήταν ανήλικη, οι Αρχές θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως στα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Όπως είχε υπογραμμίσει και η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, στο κύκλωμα που ήταν μπλεγμένη η άτυχη νεαρή κοπέλα συμμετείχαν πολλά άτομα –ακόμα και αστυνομικοί, ενώ υπήρχαν και άλλες γυναίκες – θύματα.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω», είχε υπογραμμίσει μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», προσθέτοντας πως «όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο. Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο», σχολίασε η δικηγόρος της 19χρονης.

Στην κατάθεσή της στην Ελληνική Αστυνομία η 19χρονη μίλησε και για τα πρόσωπα που έβλεπε να εργάζονται για αυτό το κύκλωμα πορνείας. Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών που δρούσε ως μαστροπός των θυμάτων, τον ηλικίας 40 ετών γιο της, ο οποίος έχει εξεταστεί ήδη από τους αστυνομικούς και έναν «στρατιωτικό», που είχε το ρόλο του οδηγού.

«Ερχόταν στο σπίτι του Δημήτρη, με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε (σ.σ.: ο αστυνομικός) ότι λέγονταν Γιάννης και είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απ’ έξω…», είπε η κοπέλα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, υπογραμμίζοντας ότι το κύκλωμα είχε πλοκάμια σε αρκετούς χώρους, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από το site στο οποίο αναρτούνταν οι αγγελίες των κοριτσιών και διάφορα διαφημιστικά βίντεο «βρίσκονται» η 60χρονη και ο γιος της.

«Στο σπίτι έρχονταν σε διάφορες ώρες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι αναρτημένα, η Νάταλι, η Τασούλα, η Άννα, η Τζούλια, η Λούσι, όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους», κατέθεσε η κοπέλα στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσουν τις καταθέσεις από τα συγκεκριμένα πρόσωπα για τα όσα βίωσαν στο κύκλωμα πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Οι άλλες καταγγελίες

Την ίδια ώρα, στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν και οι καταγγελίες που έχουν γίνει για τον 39χρονο αστυνομικό, καθώς φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κρατούσε αιχμάλωτη μια γυναίκα με σκοπό την εκμετάλλευσή της.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στο in.gr, μια ακόμα νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα των σχεδίων και των ορέξεων του κατηγορούμενου αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια. «Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» σημείωσε η κυρία Λεγάκη, προσθέτοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο 39χρονος αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Θύμα του αστυνομικού δήλωσε και η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία, όπως αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα» η δικηγόρος της Ελισσάβετ Τσέρτου, έχει υποστεί από τον κατηγορούμενο και πατέρα της 9χρονης κόρης τους ψυχική και σωματική κακοποίηση και προτίθεται να καταθέσει στη Δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024