
Νταλάρας για Βοσκόπουλο: Ήταν ο τελευταίος της γενιάς του
«Έζησε μια γεμάτη ζωή και έδωσε χαρά και αγάπη. Καλό του ταξίδι» έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρετώντας τον Τόλη Βοσκόπουλο.
Με ένα μήνυμα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media αποχαιρέτησε τον Τόλη Βοσκόπουλο ο Γιώργος Νταλάρας.
«Ήταν ο τελευταίος της γενιάς του! Άνθρωπος με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο στην προσωπική και στην καλλιτεχνική του ζωή. Ο κόσμος τον αγάπησε πολύ και εκείνος τους το ανταπέδωσε, τους διασκέδασε και τους ψυχαγώγησε για πάρα πολλά χρόνια, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο» έγραψε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.
«Με τις χαρακτηριστικές ιδιαίτερες ερμηνείες του σφράγισε τα τραγούδια του κι έκανε ολόκληρη σχολή, τη σχολή Βοσκόπουλου στο τραγούδι. Καλός, γενναιόδωρος σα χαρακτήρας, καλός συνεργάτης. Έχει σημασία να θυμόμαστε ότι ξεκίνησε σαν μουσικός και έγραψε και μερικά πολύ ωραία τραγούδια. Έζησε μια γεμάτη ζωή και έδωσε χαρά και αγάπη. Καλό του ταξίδι».
- Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για τους Νεάτερνταλ – Η γενετική «συρρίκνωση» πίσω από την εξαφάνιση
- Στους δρόμους ξανά η δημοτική αστυνομία – Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές της
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για εβδομάδες χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)



