
Μητροπολίτης Δωδώνης: Nα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στην Εκκλησία – Τραγικές οι συγκεντρώσεις
Έκανε λόγο για μειοψηφία και «ψεκασμένους» ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη για τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και τον κόσμο ολόκληρο.
Τραγικές και απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις των αρνητών του εμβολιασμού, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού παντού, αλλά και στις εκκλησίες. Τόνισε δε ότι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν βλάπτουν τους γύρω τους και το κράτος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες.
Έκανε λόγο για μειοψηφία και «ψεκασμένους» ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ανάγκη για τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους και τον κόσμο ολόκληρο.
Έστειλε επίσης μήνυμα σε όσους δηλώνουν αντίθετοι στον εμβολιασμό: «Να πάνε να εμβολιαστούν. Θα είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους, για την οικογένειά τους και την κοινωνία».
- Με τον Δήμαρχο Χανίων συναντήθηκε η Πρέσβειρα της Νορβηγίας στην Ελλάδα
- Κόντρα Μενδώνη – Δούκα για τη Βασιλίσσης Σοφίας: «Πολέμησε το έργο ο δήμαρχος», «η υπουργός έχει επιλεκτική μνήμη»
- O ZAON γράφει ένα υπέροχο αθλητικό παραμύθι (pics)
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)




