Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Ρότζερ Φέντερερ
Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων θα μείνει ο Ρότζερ Φέντερερ, όπως έκανε γνωστό ο Ελβετός τενίστας μέσω των social media.
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων θα βρεθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, όπως έκανε γνωστό ο Ελβετός θρύλος του τένις, μέσω ανάρτησης του στα social media.
Ο 39χρονος τόνισε πως είχε ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του με τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο και αναγκάστηκε να μην πάρει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση.
Το μήνυμα του Ρότζερ Φέντερερ:
«Κατά τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με το γόνατό μου, κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ και να πάρω την απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθώς κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία στους Ολυμπιακούς ήταν μεγάλη τιμή.
Ήδη έχω ξεκινήσει τη θεραπεία και ελπίζω να επιστρέψω αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ελβετική αποστολή, θα τους υποστηρίζω από μακριά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer)
- Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στη Βουδαπέστη για φερόμενη κακοποίηση παιδιών σε κρατικά ιδρύματα της Ουγγαρίας
- «Σύρραξη» στο Χερσόνησος – Εργότελης: Κουτούλησε αντίπαλο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (vid)
- Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]
- Ο δημιουργός του Grand Theft Auto προειδοποιεί για την AI: «Αν αφήσεις το κινητό να σκέφτεται για σένα, χάνεις τον έλεγχο»
- Κατρίνης: «Χωρίς κανόνες, διαφάνεια και στρατηγική η Ελλάδα επί Νέας Δημοκρατίας» – Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης

