Γεωργιάδης: Πέντε ημέρες άδεια για τους στρατεύσιμους που θα εμβολιαστούν
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χτες στο διάγγελμά του ότι τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους.
Οι στρατεύσιμοι και οι μόνιμοι στον στρατό που θα εμβολιάζονται θα παίρνουν 5 ημέρες άδεια, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χτες στο διάγγελμά του ότι τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι, και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι.
Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, οι νέοι στρατεύσιμοι στον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό τεστ κοροναϊού σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους.
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει





