Άρσεναλ: Ετοιμάζει το δικό της ντοκιμαντέρ για τη σεζόν 2021-22 (vid)
Σε συνεργασία με την Amazon, η Άρσεναλ αναμένεται να δημιουργήσει το δικό της ντοκιμαντέρ στα πρότυπα των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.
Στο δρόμο που χάραξαν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ κινείται η Άρσεναλ η οποία γίνεται η τρίτη ομάδα της Premier League που πρόκειται να κινηματογραφήσει τη δράση της κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22 για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ.
Έχοντας πάρει την συγκατάθεση των «κανονιέρηδων», η γνωστή εταιρεία Amazon αναμένεται να μπει στα «άδυτα» του κλαμπ έχοντας κάμερες σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας προκειμένου να μαζέψει αρκετό υλικό από την τρέχουσα σεζόν για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει την καθημερινότητα στην ομάδα, τις προπονήσεις, την κατάσταση στα αποδυτήρια και πολλά άλλα.
Μάλιστα, κάτι παρεμφερές είχαν κάνει οι Μάντσεστερ Σίτι το 2018 και Τότεναμ το 2020, αμφότερες μια σειρά γεγονότων με τίτλο «ALL OR NOTHING».
Access
All
Areas@Arsenal#AllorNothingArsenal – coming to #PrimeVideo in 2022 pic.twitter.com/mfqDcBoBza— Amazon Prime Video Sport (@primevideosport) July 9, 2021
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 15.01.2026]
- Τσέλσι – Άρσεναλ 2-3: Διπλό και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κανονιέρηδες
- Λουτσέσκου: «Αυτά τα αποτελέσματα δίνουν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση»
- Μπενίτεθ: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή για ένα πρότζεκτ που θέλει χρόνο»
- Η γαλλική κυβέρνηση επιβιώνει ψηφισμάτων μομφής για τη συμφωνία Mercosur
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»


