
Παυλάκης – Κοροναϊός: Τα κρούσματα θα διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα αν αφεθούν τα πράγματα όπως είναι
Το στέλεχος Δέλτα, εξήγησε ο γιατρός, μεταδίδεται πολύ ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο στέλεχος υπήρχε μέχρι τώρα, κι αυτό το κάνει σχεδόν ανίκητο. Δεν μπορεί να σταματήσει
«Αν αφεθούν τα πράγματα έτσι όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα μια – δυο μέρες πριν, μια – δυο μέρες μετά» προειδοποίησε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.
Ο κ. Παυλάκης σημείωσε για το τείχος ανοσίας ότι «βλέπω ένα σκληρό πυρήνα 20% που δεν θα εμβολιαστεί ποτέ, τουλάχιστον 20%, αν βάλετε και τα παιδιά στα 15%. Εχετε ένα 35% της κοινωνίας που δεν πρόκειται πότε, χρειάζεται τουλάχιστον 80% προστασία και πολύ παραπάνω».
Το στέλεχος Δέλτα, εξήγησε ο γιατρός μέσω του ΣΚΑΙ, μεταδίδεται πολύ ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο στέλεχος υπήρχε μέχρι τώρα, κι αυτό το κάνει σχεδόν ανίκητο. Δεν μπορεί να σταματήσει.
«Το τρίτο κύμα ήταν επιπεδομένο επειδή υπήρχε η πλειοψηφία των ανθρώπων που άντεξαν. Το τέταρτο θα είναι χειρότερο, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε αεροπλάνο με έναν υπερμεταδότη και να μην την πάθετε. Όταν όλοι βγάζουν τις μάσκες σε ένα εστιατόριο για δέκα λεπτά υπάρχει ένας υπερμεταδότης «θα την πάθουν» πρόσθεσε.
«Σχεδόν όλα τα εμβόλια που έχουμε από καταβολής κόσμου δεν αντιμετωπίζουν τη μόλυνση, αντιμετωπίζουν την ασθένεια» διευκρίνισε ο κ. Παυλάκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να κάνουμε γρήγορες κινήσεις με αυτό τον ιό. «Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με 40% εμβολιασμένους άνθρωποι που τη γλιτώσανε στα περασμένα κύματα “θα την πάθουν τώρα”, θα υπάρχουν πολλοί θάνατοι θα επιβαρυνθεί πολύ το σύστημα».
- Όταν ο Tζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον
- Μπορεί να αποφευχθεί η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία μετά το σοκ στη Μέση Ανατολή;
- Έγραψε ιστορία ο Ιγκόρ Τιάγκο – Φανταστική επίδοση από τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπρέντφορντ
- Hampstead hoax: Κατήγγειλαν τον πατέρα τους για παιδοφιλία αλλά ήταν ψέμα – Η υπόθεση που δίχασε το διαδίκτυο
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον Μακάριο Λαζαρίδη – Προσελήφθη ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο χωρίς πτυχίο
- Η Ρεάλ, η δικαίωση του Τσάμπι Αλόνσο και η Λίβερπουλ





