
Ιράκ: Ρουκέτες εναντίον βάσης που στεγάζει αμερικανικές δυνάμεις
Δεν υπάρχει άμεση ανάληψη ευθύνης για τη σημερινή επίθεση
Τουλάχιστον τρεις ρουκέτες έπεσαν στην αεροπορική βάση Αιν αλ-Ασαντ, στην οποία φιλοξενούνται αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις στο δυτικό Ιράκ, αλλά δεν προκάλεσαν ζημιές, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του συνασπισμού.
Ο συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Γουέιν Μαρότο, εκπρόσωπος του υπό τις ΗΠΑ διεθνούς στρατιωτικού συνασπισμού, έγραψε στο Twitter ότι αρχικές αναφορές υποδηλώνουν ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 2:45 το μεσημέρι. Πρόσθεσε ότι οι ζημιές αξιολογούνται.
Οι ΗΠΑ κατηγορούν τις υποστηριζόμενες από το Ιράν ομάδες πολιτοφυλάκων ότι πραγματοποιούν τακτικές επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον των δυνάμεών τους στο Ιράκ.
Δεν υπάρχει άμεση ανάληψη ευθύνης για τη σημερινή επίθεση.
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας




