Εσώρουχα, hiking style και το αιώνιο παιχνίδι μεταξύ κάλυψης-αποκάλυψης κυριάρχησαν στο πρώτο μεγάλο show του Simon Porte Jacquemus μετά την πανδημία. Έντονα χρώματα, επικίνδυνες ισορροπίες και ένα ιδιαίτερα «ζωντανό» σκηνικό έκλεψαν τις εντυπώσεις.


Πρωταγωνιστής υπήρξε και η μονοχρωμία, άλλοτε σε παστέλ, άλλοτε σε έντονα και άλλοτε σε γήινα χρώματα και σε πολλαπλές φόρμς και υφές.


Μακρυμάνικα και μικροσκοπικά crop tops, γούνινα mules, πλεκτά και μεταξωτά top, άφηναν το γυμνό δέρμα να κάνει την εμφάνισή του στην πασαρέλα.


Ολόκληρη η συλλογή, στην πραγματικότητα, ήταν γεμάτη διασκεδαστικές λεπτομέρειες αλλά και κομμάτια που θα ήθελαν να φορέσουν πραγματικές γυναίκες όταν θέλουν να νιώσουν πιο σέξι, όπως ένα σύνολο σε σοκολατί απόχρωση που ξεχώρισε στην πασαρέλα και περιελάμβανε ένα ανοιχτό πουκάμισο και μια μεταξωτή slip-skirt.