Μαρία Αντουλινάκη: Η «Αγορίτσα» μιλά για το φινάλε των Άγριων Μελισσών και συγκινεί
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και στη συνεργασία που είχε με την Κάτια Δανδουλάκη.
Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα η Μαρία Αντουλινάκη. Η Αγορίτσα από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη από την σειρά του ΑΝΤ1 ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενη στη συνεργασία τους.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια.
Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
- Σοκαριστικά στοιχεία για τις «θεραπείες μεταστροφής» στην ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα στη ντροπιαστική λίστα
- Μετανάστες και πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται γιατί η Ευρώπη δεν προσφέρει κανέναν ασφαλή τρόπο να φτάσουν
- Stoiximan GBL: Χωρίς «αιώνιους» αλλά με σημαντικά ματς η πρώτη μέρα της 18ης αγωνιστικής





