Ο Τικίνιο… ταρακούνησε το δοκάρι (vid)
Ο Τικίνιο «άγγιξε» το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως τον σταμάτησε το δοκάρι.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ, ο Τικίνιο έφτασε μια… ανάσα από το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως τον σταμάτησε το δοκάρι.
Στο 40ο λεπτό του φιλικού αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την αυστριακή ομάδα, ο Τιάγκο Σίλβα με μια εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Βραζιλιάνο επιθετικό και εκείνος, πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους πήρε την κεφαλιά, αλλά εκείνη κατέληξε στο δοκάρι.
Δείτε το δοκάρι του Τικίνιο στο 40ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βόλφσμπεργκερ.
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι την τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442