Σταύρος Δογιάκης: Βαρύ πένθος στην κηδεία
Το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα είπαν τόσο η οικογένειά του, όσο και οι φίλοι σε ένα κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο.
Η σιωπή είχε «σκεπάσει» τον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοτόκου στην Κάντζα, όπου τελέστηκε στις 17:00 η επιμνημόσυνη δέηση και εν συνεχεία κηδεύτηκε ο επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης. Το πένθος ήταν βαρύ στην κηδεία του 53χρονου, ο οποίος απεβίωσε απρόσμενα, καθώς το πτώμα του βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (22/6) με τραύματα από πυροβόλο όπλο στην Αγία Παρασκευή.
Το τελευταίο αντίο στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα είπαν τόσο η οικογένειά του, όσο και οι φίλοι σε ένα κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο.
Έτσι, μετά τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν, αλλά και την ιατροδικαστική εξέταση, η αστυνομία «βλέπει» πως το πιθανότερο σενάριο για τον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία είναι η αυτοχειρία, ωστόσο αφήνουν όλα τα σενάρια ανοιχτά.
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας






