Στο Νο.3 ο Τσιτσιπάς, στο Νο. 16 η Σάκκαρη
Ο Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό στο Γουίμπλεντον και η Σάκκαρη στο Νο.16 – Την Παρασκευή στις 12:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.
Τους seeded players της φετινής διοργάνωσης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) το Γουίμπλεντον, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο Νο.3 και την Μαρία Σάκκαρη στο Νο.16.
Ο Ελληνας τενίστας θα βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.1) και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.2), αφού το Νο.3 του κόσμου, Ράφαελ Ναδάλ, δεν θα αγωνιστεί στη φετινή διοργάνωση. Ο Ισπανός απέσυρε τη συμμετοχή από το Γουίμπλεντον και ο Τσιτσιπάς ανεβαίνει αυτόματα μια θέση, καθώς κανονικά βρίσκεται στο Νο.4 της ATP.
Οσον αφορά στην Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο.18 του κόσμου, αλλά στο Γουίμπλεντον θα είναι στο Νο.16 του ταμπλό.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα βρει στον δρόμο της στους δύο πρώτους γύρους seeded παίκτριες και ως εκ τούτου θα έχει καλύτερη κλήρωση, ενώ στον τρίτο γύρο θα αποφύγει να παίξει με seeded παίκτρια που βρίσκεται ψηλότερα από εκείνη στον 3ο γύρο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήρωση του Γουίμπλεντον θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Wimbledon seeding – singles & doubles pic.twitter.com/dHnI6JYRRg
— Michal Samulski (@MichalSamulski) June 23, 2021
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»