Ραφήνα: Με διαφορετικά πλοία στους προορισμούς τους οι επιβάτες του «Flying Cat 3» που παρουσίασε μηχανική βλάβη
Το "Flying Cat 3" είχε αναχωρήσει στις 7:45 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.
Με διαφορετικά πλοία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους οι επιβάτες του υδροπτέρυγoυ «Flying Cat 3» που το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα και επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας.
Από τους 57 επιβάτες του υδροπτέρυγου, οι 43 θα ταξιδέψουν με το καταμαράν «Super Express» στις 15:15 για Τήνο, Μύκονο από το λιμάνι της Ραφήνας και οι υπόλοιποι 14 για τη Νάξο με το επιβατηγό οχηματαγωγό «Blue Star Naxos» στις 17:30 το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας το «Flying Cat 3» είχε αναχωρήσει στις 7:45 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.
- Συνελήφθη ο ακτιβιστής Τόμι Όλσεν της Aegean Boat Report και εκδίδεται στην Ελλάδα
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»




