Οριστικό: Χωρίς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο η Εθνική στο Προολυμπιακό
Οι Μπακς πήραν μια σπουδαία πρόκριση επί των Νετς στο Game 7 και όπως είναι λογικό οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν θα βρεθούν οριστικά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο, αφού στοχεύουν στην κατάκτηση του δαχτυλιδιού.
Οι Μπακς πανηγύρισαν μια ασύλληπτη εκτός έδρας νίκη στο Μπρούκλιν επί των Νετς, ανατρέποντας τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής και προκρίθηκαν στους τελικούς επικρατώντας μετά από παράταση 115-111.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τρομερός στο ματς σταματώντας στους 40 πόντους και οδήγησε τα ελάφια έναν γύρο μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της super team των Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Κάιρι Ίρβινγκ.
Ο Greek Freak όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, πανηγύρισαν μια πανάξια πρόκριση, όμως αυτή η νίκη σημαίνει και τυπικά πως δεν θα δώσουν αμφότεροι το παρών στην Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά, καθώς δεν βγαίνουν πλέον ούτε οι ημερομηνίες.
Το Προολυμπιακό Τουρνουά στη Βικτώρια του Καναδά αρχίζει για την ελληνική ομάδα στις 30 Ιουνίου, ενώ οι τελικοί της Ανατολής ξεκινούν τα ξημερώματα της Πέμπτης και στην καλύτερη περίπτωση, με 4-0, θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουνίου, ενώ το πέμπτο, έκτο και έβδομο ματς, εφόσον χρειαστούν, θα διεξαχθούν 1, 3 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της
- Αλβανία: Το κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμμετοχή της χώρας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Λουτσέσκου: «’Ηταν ένα τέλειο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
- Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος της JPMorgan Chase και ζητά 5 δισ. αποζημίωση
- Το Ισραήλ μετακίνησε την Κίτρινη Γραμμή εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα σύμφωνα με δορυφόρους
- Μπαρτζώκας: «Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη»

