Γλυκά Νερά: Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πιλότο από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ
O πιλότος θα πρέπει να δώσει ακόμη μία κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα
Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του. Ο πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει ακόμη μία κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν το πρωί στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας και είπαν στον 32χρονο πιλότο ότι θα πρέπει να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου.
Φαίνεται ότι τα ευρήματα που ήρθαν τις τελευταίες μέρες στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών από έρευνες μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά που έχασε τη ζωή της η Καρολάιν ήταν σημαντικά ώστε να κληθεί για νέα κατάθεση ο πιλότος.
O σύζυγος της άτυχης Καρολάιν ήρθε επειγόντως με ελικόπτερο της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια



