Χρυσοχοΐδης: Η παρέμβαση Πλιώτα προσθέτει δύναμη στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος
Απάντηση Χρυσοχοΐδη στην παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασιλείου Πλιώτα, που ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Στη σημερινή παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα, για την ανάγκη εγρήγορσης των προανακριτικών, ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών για την σε βάθος, ταχύτερη και πληρέστερη έρευνα στις υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και την αξιοποίηση των «Εισαγγελέων Γενικών Καθηκόντων», αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει στην ανάρτησή του ότι «η σημερινή παρέμβαση του εισαγγελέα του ΑΠ προσθέτει δύναμη και αποτελεσματικότητα στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος».
Η σημερινή παρέμβαση του εισαγγελέα του ΑΠ προσθέτει δύναμη και αποτελεσματικότητα στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
👉https://t.co/YmUxXiOf1g | #ProstasiaPoliti— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) June 8, 2021
Ο διάλογος μεταξύ των δύο ξεκίνησε μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Χρυσοχοΐδης με τον κ. Πλιώτα τον περασμένο Μάιο. Εκεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε παραδώσει φακέλους με στοιχεία για τον τρόπο δράσης του οργανωμένου εγκλήματος.
Στους φακέλους περιλαμβάνεται και τα ονόματα 500 ατόμων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος.
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής
- Η διττή στρατηγική των ΗΠΑ πίσω από τις απευθείας συνομιλίες τους με τον υπουργό του Μαδούρο πριν την απαγωγή
- Οι συμπεριφορές μας που δεν πρέπει να εκδηλώνουμε στον σκύλο μας
- Η Euroleague αλλάζει format: Περισσότερες ομάδες, δύο όμιλοι και λιγότερες αγωνιστικές




