Μεσσηνία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Δύο τραυματίες
Για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού αυτό ακολούθησε μία τρελή πορεία μέσα από ελαιόδεντρα ανετράπη σε γκρεμό
Τροχαίο με δύο τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό. Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8:30 π.μ. στη θέση «Μπαγλαμαδάκια», όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού αυτό ακολούθησε μία τρελή πορεία μέσα από ελαιόδεντρα ανετράπη σε γκρεμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, χρειάστηκε να επέμβουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για ανασύρουν τον οδηγό και τη σύζυγο του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Το σημείο, όπου σταμάτησε η πορεία του οχήματος ήταν δύσβατο και για τον απεγκλωβισμό του ζευγαριού χρειάστηκε οι πυροσβέστες να σκίσουν την οροφή του αυτοκινήτου.
- Τραμπ: Αρμάδα μεγαλύτερη από της Βενεζουέλας κατευθύνεται στο Ιράν
- Έτσι θα μοιάζουν οι νέοι Beatles: «Διέρρευσαν» οι πρώτες φωτογραφίες των τεσσάρων Σκαθαριών του Σαμ Μέντες
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ζεφύρι: Εντοπίστηκε παράνομο χυτήριο μετάλλων όπου έλιωναν κλοπιμαία – Έξι συλλήψεις
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τραμπ δημοσιεύει νέες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν
- Ξεπέρασαν τα 110 χλμ την ώρα οι ριπές ανέμου – Έρχονται βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

