Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα»
Δεν έκρυψε τα λόγια του ο σπουδαίος της πίστας, για ακόμα μια φορά
Στην εκπομπή Pop Up απάντησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου.
«Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός. Η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της ξεκίνησαν με εμένα όταν ήταν 16 χρονών. Ο Πανταζής λέει ότι ξεκίνησαν μαζί του. Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Την Άντζελα Δημητρίου την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί των Αθηνών. Ο επιχειρηματίας μου είπε ότι δεν την ήθελε επειδή δούλευε σε πολύ λαϊκά μαγαζιά. Είπα ότι δεν θέλω άλλη, μόνο την Άντζελα», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
Και συνέχισε: «Χρόνια μετά μου είπε η Άντζελα ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Όταν με πήρε τυχαία ο επιχειρηματίας τηλέφωνο, τον ρώτησα αν του είπε η Άντζελα να συνεργαστούμε και μου είπε όχι. Όταν η Άντζελα έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με όλη μου την οικογένεια είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”.
Της απάντησα “χέσ…κα κυρά μου αν δουλεύεις ή δε δουλεύεις. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης δουλεύει μαζί σου;”. Ήταν κάποτε να κάνουμε ριάλιτι με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Ήταν όλα έτοιμα, αλλά θεωρήθηκε πολύ προχωρημένο».
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου
- Ο Μάικλ Κάρικ νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ – Γιατί η αγγλική ομάδα άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Σόλσκιερ
- Απολιθώματα στην Καζαμπλάνκα ίσως ανήκουν στον κοινό πρόγονο των Homo sapiens και των Νεάντερταλ
- Κ. Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση υπέγραψε τη συμφωνία με τη Mercosur χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»






