
Κατερίνα Καινούργιου: Σε αυτό το κανάλι θα βρίσκεται την νέα σεζόν
Μεταγραφή-βόμβα φαίνεται πως είναι στα σκαριά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο κανάλι
Μεταγραφή-βόμβα φαίνεται πως είναι στα σκαριά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha.
Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι μετά από 5 χρόνια.
Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.
Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.
Από την ομάδα της εκπομπής αναμένεται να μείνει εκτός ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.
Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.
Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.
Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.
- ΣτΕ: Επιστρέφουν τα μέτρα φύλαξης για την πρώην γραμματέα στελέχους της Siemens
- Καλαμάτα: «Πήγαμε κρυφά για καφέ και μας είπε τι περνούσε – Φοβόταν πάρα πολύ να φύγει απ’ αυτόν» – Τι λένε φίλες της 39χρονης
- Δουδωνής για αφθώδη πυρετό: Αφέθηκε στην τύχη της η Λέσβος – «Κανείς δεν ρώτησε τους ειδικούς»
- Το Ελ Νίνιο φέρνει καυτό καλοκαίρι, προειδοποιεί ο ΟΗΕ – Και το επόμενο μπορεί να είναι ακόμα θερμότερο
- «Αν πάρουμε το Μουντιάλ θα είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα»
- Baby botox και «περιποίηση βαμπίρ»: Πώς οι αισθητικές θεραπείες έγιναν το νέο φυσιολογικό






