Σωτήρης Καλυβάτσης: «Καίει» τον Αντώνη Κανάκη – «Αποχώρησα από το μαγαζί που είχαμε γιατί…»
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, μέσα από την εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» είχαν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί
Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όπου παρουσίαζε μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Αντώνη Παραρά την εκπομπή «Κομφούζιο».
Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος με τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», συνέχισαν την τηλεοπτική τους πορεία με την εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα», μέσα από την οποία μάλιστα είχαν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί.
Ξαφνικά όμως ο καθένας αποφάσισε να ακολουθήσει την δική του πορεία κι έτσι τον Σωτήρη Καλυβάτση τον παρακολουθούσαμε κυρίως σε ρόλο ηθοποιού, ενώ ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.
Τι έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους;
Πολλοί κάνανε λόγο για μία δυνατή φιλία μεταξύ των δύο παρουσιαστών, όμως έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας στα τηλεοπτικά δρώμενα, φήμες τους θέλανε να τσακώθηκαν και δεν ήθελε να βλέπουν ο ένας τον άλλον ούτε ζωγραφιστό.
Για την σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».
Δείτε όσα είπε
- Ελβετία: Η χώρα βιώνει μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της – Μαρτυρίες επιζώντων για το πώς ξεκίνησε η φωτιά
- Βεζένκοφ: «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης»
- Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στο Ιράν – Ένας νεκρός κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων
- Greece’s Economy in 2026: Growth, Risks and Open Questions
- Χιονισμένη Πρωτοχρονιά: Στα λευκά ντύθηκαν νησιά στις Κυκλάδες και στο Θρακικό πέλαγος
- Λονδίνο: Η γεωγραφία της εξουσίας μέσα από την έκθεση «Secret Maps»

