ΓΣΕΕ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 10 Ιουνίου – Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, στις 11 το πρωί, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στη Θεσσαλονίκη έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και στο Ηράκλειο της Κρήτης επίσης στο Εργατικό Κέντρο.
Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, αποφάσισε η διοίκηση της ΓΣΕΕ στη συνεδρίαση της 31ης Μαΐου 2021, εκφράζοντας, όπως επισημαίνει, «τη διαμαρτυρία του κόσμου της εργασίας απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο».
Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει για την ίδια ημέρα και απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, οι συγκεντρώσεις θα γίνουν, στις 11 το πρωί, στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στη Θεσσαλονίκη έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και στο Ηράκλειο της Κρήτης επίσης στο Εργατικό Κέντρο.
- Έναν χρόνο μετά τις πυρκαγιές του Λος Αντζελες, η τοξική σκόνη στοιχειώνει την πόλη
- Η ισπανική αστυνομία κατάσχει 10 τόνους κοκαΐνης στη μεγαλύτερη ναυτική σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στη χώρα
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις


