Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εργασιακό: 24ωρη πανελλαδική απεργία από τη ΓΣΕΕ στις 10 Ιουνίου

Εργασιακό: 24ωρη πανελλαδική απεργία από τη ΓΣΕΕ στις 10 Ιουνίου

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία, εκφράζοντας την έντονη διαφωνία της σχετικά με διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία, εκφράζοντας την έντονη διαφωνία της σχετικά με διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, αποφασίστηκε επίσης να διοργανωθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

«Η Συνομοσπονδία εξ αρχής έχει εκφράσει την έντονη διαφωνία της σχετικά με επίμαχες διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου, ένα νομοσχέδιο με νομοθετήματα, τα οποία εάν εφαρμοστούν, θα επιφέρουν τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία, αλλά και στην κοινωνία», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Και τονίζει πως «θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της, ώστε να μην ενταθούν οι συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που ήδη υφίστανται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μετά τα βάρη των μνημονίων σηκώνουν στην πλάτη τους τώρα και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας».

Να σημειωθεί ότι μετά την 24ωρη απεργία στις 10 Ιουνίου, θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ, προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024