Παλαιό Φάληρο: Χειροπέδες σε 42χρονο που εντοπίστηκε γυμνός στην παραλία
Xειροπέδες σε έναν 42χρονο από το Καζακστάν πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς εντοπίστηκε γυμνός στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Xειροπέδες σε έναν 42χρονο από το Καζακστάν πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς εντοπίστηκε γυμνός στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέρασαν χειροπέδες σε έναν 42χρονο από το Καζακστάν, καθώς εντοπίστηκε γυμνός στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Το νέο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν με κατεβασμένο το παντελόνι και έχοντας έξω τα γενετικά του όργανα, στην αμμουδιά.
Τον πλησίασαν και σύμφωνα με πληροφορίες όταν τον ρώτησαν γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση τότε εκείνος τους επιτέθηκε χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του ενώ παράλληλα τους έβριζε.
Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου. Ο 42χρονος κατηγορείται για εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων καθώς και προσβολή γενετήσιας ευπρέπειας.
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
