Ο Παύλος Γαλακτερός αποτελεί εδώ και μέρες παρελθόν από το Survivor. O 24χρονος ήταν το καλό παιδί του ριάλιτι επιβίωσης. Το χρονικό διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο εντυπωσίασε τους πάντες με την καλή συμπεριφορά του και τον άψογο χαρακτήρα του.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα επανήλθε στην καθημερινότητά του ενώ παράλληλα σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Τι θα κάνει λοιπόν τη νέα σεζόν;
Όπως φαίνεται θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, καθώς θα συμμετάσχει στους «Θαλασσόλυκους». Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο 24χρονος θα αντικαταστήσει την Κάτια Ταραμπάνκο στην ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Αποστολάκη και του Γιάννη Δρυμωνάκου. Ο Παύλος εργαζόταν έτσι κι αλλιώς στην παραγωγή της εκπομπής και από εκεί που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, πλέον θα βρίσκεται μπροστά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας