Τόνια Σωτηροπούλου: «Έκοψα το κρέας γιατί νόμιζα ότι τρώω την Νταϊάνα»
Η ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να γίνει vegan.
Στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» που θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που σταμάτησε να τρώει κρέας, αλλά και την απόφασή της να γίνει έπειτα vegan.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», η Τόνια αποκάλυψε πως σταμάτησε να τρώει κρέας, λόγω μιας κοτούλας που είχε ως κατοικίδιο σε παιδική ηλικία. «Μεγαλώνοντας επειδή στο διαμέρισμα που έμενα είχαμε μια κότα ως κατοικίδιο -είχα και κουνέλι- και όταν έτρωγα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες η μητέρα μου, μου είπε “είναι σαν τη Νταϊάνα”. Την ρώτησα “τι εννοείς;” και εκείνη μου εξήγησε πώς γίνεται. Μεγαλώνοντας άρχισε να το δουλεύω και με επηρέασε βαθιά ηθικά. Έχω να φάω κρέας χρόνια…», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Έτρωγα ψάρι, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο επειδή ο σύντροφός μου είναι vegan σταματήσαμε και το ψάρι. Δεν έχω πρόβλημα να φάνε οι άλλοι γύρω μου και με ενοχλούν και οι ακρότητες. Είναι προσωπική μου επιλογή και θεωρώ χρέος μου να κάνω ό,τι μπορώ για να μειώσω το αποτύπωμά μου».
- ΕΦΚΑ: Προσωρινή αναστολή σε υπηρεσίες έως την Κυριακή – Ποιες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται
- Στη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Χαλκιδική: 54χρονος κατέθεσε ότι τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία είναι του πατέρα του – Τα είχε θάψει ο ίδιος
- Φάμελλος: Υπήρξε συντονισμένο σχέδιο μέσα από το Μαξίμου για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη
- Ψάχνετε για δουλειά; Αυτοί είναι οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις στην ΕΕ
