ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη: Η κυβέρνηση μεταθέτει τις ευθύνες της για το οργανωμένο έγκλημα στη Δικαιοσύνη
Βολές κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τους ότι έχουν γενικεύσει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις για ασφάλεια.
Βολές κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τους ότι έχουν γενικεύσει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις για ασφάλεια.
Οργιάζει ανεξέλεγκτη
Με αφορμή την κατάθεση υπομνήματος στη Δικαιοσύνη από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το οργανωμένο έγκλημα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για επικοινωνιακές προσπάθειες μετατόπισης των ευθυνών της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη που μαζί με τον κ. Μητσοτάκη υπόσχονταν ασφάλεια για να γενικεύσουν τελικά, δύο χρόνια μετά, το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Οφείλουν λοιπόν, αντί για επικοινωνιακές προσπάθειες μετατόπισης των ευθυνών της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τις οποίες πλέον παραδέχονται και στελέχη της ΝΔ, να πατάξουν το οργανωμένο έγκλημα και τη βαριά εγκληματικότητα που οργιάζει ανεξέλεγκτη, με καθημερινές ένοπλες ληστείες, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και μαφιόζικες ενέδρες θανάτου», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:
«Η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει το έργο της, εάν η κυβέρνηση αποφασίσει επιτέλους να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και τη σύλληψη των εγκληματιών, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις ευθύνες των πράξεών τους».
Η κυβέρνηση αντί να μετατοπίζει ευθύνες στη Δικαιοσύνη για την έξαρση της εγκληματικότητας να συλλάβει τους εγκληματίες.
[Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – https://t.co/8WiI6kUlxb] pic.twitter.com/lnZOCg0PCN— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) May 19, 2021
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442